info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şampiyon Sporcular Çerkezköy’ü Gururlandırdı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Güzel Spor Kulübü’nün Türkiye Tekvando Şampiyonasında dereceye giren şampiyon sporcuları Çerkezköy’ü gururlandırdı.

Katıldıkları yarışmalarda önemli başarılara imza atan İnci Narin Yerlici İlköğretim Okulu öğrencisi Gülsüm Ügey, Antalya’da yapılan Muay-Thai şampiyonasında 33 kg.da Minikler kategorisinde Türkiye üçüncüsü, 15-17 Nisan 2014 tarihinde de Yalova’da yapılan Tekvando Grup müsabakasında birinciliği elde etti. Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Şahin Yiğit, 68 kg.’da Antalya’da yapılan okullar arası Türkiye grup şampiyonasında üçüncü oldu ve Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Nurullah Narin Ortaokul öğrencisi olan Meryem Akgün 29 kg’da Marmara ve Ege Grubunda birincilik ve ikinciliği elde etti. Nurullah Narin Orta Okulu öğrencisi Kübra Kepenek ise 33 kg’da Marmara ve Ege Grubunda birinciliği kazandı.
 
Şampiyon sporcular, Antrenörleri Bilal Güzel ile Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Çerkezköy İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin Aysal, Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Fahri Candaş ile birlikte Kaymakam Metin Kubilay’ı makamında ziyaret etti. 
 
"BU SPORCULARIMIZ GELECEKTE OLİMPİYAT ŞAMPİYONU OLACAK SPORCULARIMIZ"
 
Ziyarette Çerkezköy Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcuların her birinin gelecekte olimpiyat şampiyonu olacak sporcular olduğunu belirtti. Güzel, "Dereceye giren bu sporcu kardeşlerimin her biri gelecekte bizim olimpiyat şampiyonu olacak sporcularımızdır. Yapılan Türkiye şampiyonası da olimpiyatlar için yıldız sporcuların seçimi olmuştur. 2 Mayıs 2014 tarihinde Gaziantep’te yapılacak şampiyonaya bu sporcularımız katılmaya hak kazanmışlardır" dedi.
 
"SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ"
Başarılı sporcularla gurur duyduklarını dile getiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel ve şampiyon sporcuları ve okul idarecilerini tebrik etti. Kaymakam Kubilay, "İlçemizin ismini geniş kitlelere duyurdunuz. Bu başlı başına bir başarıdır. Bu nedenle de gençlerimizi kutluyorum" ifadelerini kaydetti. 
 
Çerkezköy’de kurulması planlanan Gençlik Merkezi için de çalışmaların başladığını belirten Kaymakam Kubilay, "İlçemizde Gençlik Merkezi kurulması için çalışmalar başlatıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yapılacak olan Gençlik Merkezi’nin yer teslimi önümüzdeki günlerde gerçekleşecek. Gençlerimiz yapılacak bu merkez sayesinde çok daha iyi ve pozitif olarak çalışacaklar ve zamanlarını çok daha iyi değerlendireceklerdir" dedi.
 
Gaziantep’teki şampiyonadan da birincilikle ayrılacaklarını belirten sporcular, amaçlarının Tekvandodada Çerkezköy’ün ismini tüm ülke çapına ve dünyaya duyurmak olduğunu söyledi.