info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sanayi Spor Zirveyi Kaptırdı

Tekirdağ Süper Amatör Küme de Mücadele Eden Çorlu Sanayi Spor Kulüp Başkanı Muammer Sert, Sezonun İlk Yarısını Lider Olarak Kapatamadıkları İçin Üzgün Olduklarını Bildirdi.

Tekirdağ Süper Amatör Küme'de mücadele eden Çorlu Sanayi Spor Kulüp Başkanı Muammer Sert, sezonun ilk yarısını lider olarak kapatamadıkları için üzgün olduklarını bildirdi.

Sert, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonun ilk yarısının son maçında kendi evlerinde Malkaraspor'a mağlup olarak liderliği kaybettiklerini söyledi.

Takımın maçta iyi oyun oynayamadığı için mağlup olarak ayrıldığını belirten Sert, bunun çeşitli nedenlerinin olabileceğini söyledi.

Sert, şöyle dedi:

''Takımımız sezonun ilk yarısının son maçında zorlu ekip Malkaraspor karşısında çok iyi bir futbol oynayamadı. Geçtiğimiz hafta sonu oynadığımız bu müsabakadan galip olarak ayrılsaydık, ilk yarıyı lider olarak kapatacaktık. Bu durumdan dolayı üzgünüz ama kaybettiğimiz çok fazla bir şey yok. Şu an liderden 1 puan geride ve fikstürün üçüncü sırasındayız. Aradaki farkı ikince yarı kapatarak şampiyon olacağız.''

Galibiyette takımın mükafatlandırılarak galibiyet primi aldığını da ekleyen sert, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Takımımızın önemli ve stratejik maçlarında oyuncularımıza galibiyet primi veriyoruz. Fakat bu maçı kazanamadıkları için oyuncularımız prim alamayacak. Bu durumda galibiyete prim veren yönetimimiz toplanarak bu tür önemli bir maçta kendi sahasında mağlup olduğu için değişik cezai yaptırımlarda bulunacak.'''