info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şarköy Belediye Başkanı Kazada Yaralandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu nun programını takip etmek amacıyla Tekirdağ a giden Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve CHP Şarköy İlçe Başkanı Vahit Aslan ın da bulunduğu araçtaki 4 kişi, meydana gelen kazada yaralandı.

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun programını takip etmek amacıyla Tekirdağ'a giden Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve CHP Şarköy İlçe Başkanı Vahit Aslan'ın da bulunduğu araçtaki 4 kişi, meydana gelen kazada yaralandı.
 
Edinilen ilk bilgilere göre, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve CHP Şarköy İlçe Başkanı Vahit Aslan ile birlikte 4 kişinin bulunduğu araç, Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesine bağlı Yeniçiftlik beldesi yakınlarında takla attı. Kazada hafif yaralanan 4 kişi, Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, öndeki aracın hatalı sollaması nedeniyle araçlarının takla attığını belirterek, "Araçta ilçe başkanımızla birlikte 4 kişiydik. Önemli bir şey yok, kazayı hafif atlattık. Tedbir amacıyla Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde bizi müşahede altında tutuyorlar" dedi.