info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şarköy Sahilleri Tatilcilerle Dolup Taştı

Trakya nın tek mavi bayraklı plajına sahip olan Şarköy de, hava sıcaklığının 30 dereceye yaklaşmasıyla birlikte tatilciler, deniz ve kumun tadını çıkarıyor.

Trakya'nın tek mavi bayraklı plajına sahip olan Şarköy'de, hava sıcaklığının 30 dereceye yaklaşmasıyla birlikte tatilciler, deniz ve kumun tadını çıkarıyor.
 
Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde sıcaktan bunalan tatilciler plajları doldurdu. Hafta içi olmasına rağmen yüzlerce tatilci, sıcak havayı fırsat bilerek sahillere akın etti.
 
Trakya'nın tek mavi bayraklı plajına gelen tatilciler denizin tadını çıkardı. Kimi tatilciler dalgalı denizde yüzerken kimileri de şezlonglarda güneşlenmeyi tercih etti.
 
Okulların kapanmasıyla, İstanbul'dan, Şarköy'e tatile geldiğini ifade eden aile "Şarköy, hem İstanbul'a yakınlığı, hem ekonomik oluşu, denizin temizliği nedeniyle tercih ettiğimiz bir yer. Bu yıl Ramazan ayına kısa süre kala tatilimizi değerlendirmek istedik" dedi.
 
Üniversite öğrencileri sınav stresini yeni attıklarını, Şarköy'ün denizi, kumu, güneşi kadar eğlenceli ortamlarının çokluğu nedeniyle tercih ettiklerini belirttiler.
 
Şarköy'den, İstanbul'a şehirler arası sefer yapan Şarköy Seyahat Kooperatifi Başkanı Nurettin Balcı "Kış aylarında, İstanbul'a günde 7 sefer yapıyoruz. Okulların kapanmasıyla birlikte, sefer sayımızı 20'ye çıkardık. Her gün Kadıköy'den de iki seferimiz bulunuyor" dedi.