info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Savaş Bilgin Rumeli Tvdeydi

Rumeli TV de yayınlanan Beyza Koç ile Nağmeler programının bu haftaki konukları Sanatçı ve TV programcısı Savaş Bilgin ile Eğitimci Sanatçı Esra Okan oldu

Hafta içi her gün saat 15:00 da Rumeli TV ekranlarında canlı olarak yayınlanan programa bu hafta konuk olan iki farklı yorumcu izleyicilere muhteşem bir program seyrettirdiler. 
 
 
Rumeli türkülerini seslendiren Savaş Bilgin ile Esra Okan’ın farklı yorumuyla unutulmaz sanat müziği ezgilerini de dinleme şansını yakalayan izleyenler programa yoğun ilgi gösterdiler. Canlı olarak yayınlanan ve 2 saat süren program da Savaş Bilgin izleyenlerden gelen istek türküleri söylerken,  Sanatçı Esra Okan da albümünde yer alan parçalarınıve unutulmaz Türk Sanat müziği eserlerini okudu.
Programı sunan Beyza Koç’un keyifli sohbetiyle renklenen ve çok güzel geçen programda konuk sanatçılar, televizyon karşısındaki izleyicileri söyledikleri eserlerle bir diyardan bir diyara taşıdılar. 
Program da canlı olarak seslendirilen çok sayıda Türkü ve Türk Sanat müziği eseri, izleyenleri günün yorgunluğundan ve stresinden çok uzaklara taşıdı. Yaptıkları çalışmalara da değinen sanatçılar, Rumeli TV ekranlarında olmaktan mutlu olduklarını, Rumeli TV aracılığı ile kendilerini izleyen ve sevgilerini dile getirmek için telefon açan, mesaj gönderen herkese sevgi ve saygılarını sundular”.
Rumeli TV ekranlarında yayınlanan ve 2 saati aşan bir sürecanlı yayında kalan sanatçılar Savaş Bilgin ve Esra Okan, çok sayıda eseri Rumeli TV izleyicisiyle buluşturmuş oldular. Program keyifli geçen 2 saatin ardından sona erdi.
Kaynak : Murat Ürtekin