info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şehit Polise En Güzel Polis Günü Hediyesi

2007 yılında İstanbul ve Tekirdağ da "adam yaralama ve çek-senet tahsilatı" suçlarından aranan Mesut Aslantaş gözaltına alınırken, babası Rıza Aslantaş polislerin üzerine kurşun yağdırması sonucu polis memuru Metin Ak şehit olmuştu.

2007 yılında İstanbul ve Tekirdağ’da ‘adam yaralama ve çek-senet tahsilatı’ suçlarından aranan Mesut Aslantaş gözaltına alınırken, babası Rıza Aslantaş polislerin üzerine kurşun yağdırması sonucu polis memuru Metin Ak şehit olmuştu. Olaydan sonra baba Rıza Aslantaş ve oğlu Mesut Aslantaş tutuklanmıştı. Baba Aslantaş müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Oğlu ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 2010 yılında çeşitli suçlardan yakalanan Mesut Aslantaş cezasını çektiği Çorlu Cezaevi’nden izin alarak ayrıldı bir daha cezaevine dönmedi. 7 ayrı suçtan aranan Mesut Aslantaş, Tekirdağ Polisi ile İstanbul polisinin amansız takibi sonunda Kadıköy’de yakalandı.
Adına turnuva düzenlenen turnuvada ödüllerin verildiği esnada şehit polisin ölümüne neden olan zanlı İstanbul’da yakalandı.