info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şehrimizin Kanayan Yarasına Son Vereceğiz

Karadeniz Mahallesinde 18. Madde Uygulaması yapılacak.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Karadeniz mahallesinde hayata geçirilmesi planlanan 18. Madde Uygulaması hakkında mahalle sakinlerini bilgilendirdi. Karadeniz Mahallesinde düzenlenen istişare toplantısında, söz konusu uygulamanın detaylarını aktaran Başkan Yüksel, projenin amacını, avantajlarını ve dezavantajlarını anlattı.

Başkan Yardımcıları Hüseyin Uzunlar, Şenol Karaküçük, Sabri Çınar ile Belediye Meclis Üyeleri ve ilgili teknik personellerin de hazır bulunduğu toplantıda, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Proje sunumlarının yapıldığı toplantının sonunda yapılan oylamada, mahalle sakinlerinin tamamının onayı ile Karadeniz Mahallesinde 18. Madde Uygulaması planı kabul edildi.

Başkan Yüksel, gerçekleştirilen istişare toplantısına ilişkin şunları söyledi: “Bu akşam Karadeniz mahallemizde vatandaşlarımızla buluştuk. Şehrimizin gelecek vizyonuna, vatandaşlarımızın alın teriyle edindiği taşınmazlarına değer katmak ve mahalleyi daha yaşanabilir bir hale getirmek üzere planladığımız’18. madde uygulamasına ilişkin istişarede bulunduk. Uygulamanın amacını, avantajlarını ve dezavantajlarını anlattık. Başkan Yardımcılarımız Hüseyin Uzunlar, Şenol Karaküçük, Sabri Çınar, Belediye Meclis Üyelerimiz ve teknik personellerimiz ile birlikte katıldığımız, sohbet havasında gerçekleşen bilgilendirme toplantımızda, şehrimizin kanayan bir yarasına daha ‘dur’ demek için çalıştığımızı müşahede.

Mahalle sakini vatandaşlarımızın tam mutabakatı oy birliğiyle, Karadeniz mahallemizde 18. Madde uygulamasına başlama kararı aldık. Şimdiden mahalle sakinlerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin