info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Selçuk Köyü 3. Hıdırellez Şenlikleri Yapıldı

Tekirdağ Merkeze bağlı Selçuk köy ü 3. Hıdırellez şenlikleri bu gün yoğun bir katılımla Öğretmen Ali- Ayşe Duygu Fidanlığı ve piknik alanında yapıldı.

 

Tekirdağ Merkeze bağlı Selçuk köy’ü 3. Hıdırellez şenlikleri bu gün yoğun bir katılımla Öğretmen Ali- Ayşe Duygu Fidanlığı ve piknik alanında yapıldı.
Her yıl düzenlenmesi için muhtarlık ve köy derneği tarafından kararı alınan Hıdrellez şenlikleri komşu köylerden gelenler Selçuk köylü olan ailelerin yakınlar bu gün hem birlikte oldular hem de mangallarını yaparak hıdrellez şenliklerinde doyasıya eğlendiler.
Selçuk köy’ü eşrafından olduğu bilinen ve köyle ilgili kitap yazan Em. Öğretmen Ercan Duygu, Vali yardımcısı ve özel idare genel sekreteri Mustafa Yel, köy Muhtarı Coşkun Akgün,Belediye Başkan yardımcısı Av. Nevim Kaçar, Belediye meclis üyesi Vedat Kaçar, Tekirdağ Taş. Koop. Ve Ensaf Kefalet Koop. Başk. Ali Rıza Eti, Kahveciler odası başkanı Fahrettin Bayer, Elektrikçiler odası başkanı Sait İbiş, Tic. Borsası Yön. Kur. Üyesi ikizler Et lokantası Sahibi Hikmet Mutlu, Esnaf Sanatkarlar birlik başkanı Sami Kayın, Tic. San. Od. Yön. Kur. Başk. Cengiz Günay, Günaylar Gıda Sahibi Caner Günay, ve aile yakınları hıdrellez şenliklerine katıldılar.