info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sema Gösterili Ramazan Eğlencesi

Malkara Belediyesi’nin hazırladığı Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Londra Asfaltı Boyunda yapılan eğlenceler ikinci haftasında tüm hızıyla devam ediyor.

 

Halk arasında Hurşit’in Kavaklığı olarak bilinen yerde yapılan eğlencelerde Yaşar Demirdelen saz z ekibinin verdiği Fasıl vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Ramzan eğlencelerinde Cuma gecesi de Meragi Musiki Grubu İlahiler eşliğinde semazen gösterisi yaptı. Malkara Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan Eğlenceleri kapsamında Cumartesi akşamı da Hayal Gözlüm şarkısıyla tanınan İsmail Özkan konser verdi.
 
Malkara Belediyesi tarafından ayrıca Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında bin 300 kişiye iftar yemeği verildi. Erenler semtinde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Malkara Belediye Başkanı Birol Kaya, İslam dininde ramazan ayının başının rahmet, ortasının mağfiret ve sonunun cehennemden kurtuluş olduğunu ifade ederek “Halkımla beraber olmaktan mutluyum. Belediyeniz olarak her zaman yanınızdayız. Ramazan ayınız mübarek olsun” dedi. Etkinliğe belediye personellerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.