info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Şenlikli Limonata Tiyatroseverlerle Buluşacak

Tekirdağ’a bağlı Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesinde, Çorlu Memleket Sevdalıları Derneği Organizasyonluğunda "Şenlikli Limonata" isimli tiyatro oyunu sahnelenecek.

Ödüllü oyuncu Günay Karacaoğlu ile tiyatronun yanı sıra rol aldığı birçok sinema filmi ve diziyle tanınan Fırat Doğruloğlu’nun yer aldığı "Şenlikli Limonata" oyununun biletlerinin 35 TL'den satıldığı bilgisi edinildi.
 
"Şenlikli Limonata" oyununda, çok yaşayıp çok görmüş, keskin çizgileri olmayan bir kadınla, yalnız, çocukluğundan beri çizilmiş sınırlarının dışına çıkamayan bir erkeğin, bir hayat kadını ile zengin bir iş adamının ilişkisini irdeleyerek, hayatın ta kendisini tüm karşıtlıklarıyla gözler önüne seren, bazen kahkaha dolu bazen buruk diyaloglarıyla hayatı tanımlıyor.
 
Murat İpek’in yazıp yönettiği "Şenlikli Limonata"nın müzikleri Çiğdem Erken’in, dekor tasarımı Barış Dinçel’in, kostüm tasarımı ise Emra Albayrak Şahin’in imzasını taşıyor.
 
Sezona güçlü yapımlarla iddialı bir başlangıç yapan AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu’nun iki kişilik yeni yapımı “Şenlikli Limonata” 6 Şubat akşamı Çorlulu tiyatroseverlerin karşısına çıkacak.