info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sepaş Enerji, Bayilik Projesi’yle Kazandırıyor

Sepaş Enerji’nin “Enerjinizi Kazanca Çevirin” projesi, bireylere ve işletmelere elektrik satış sözleşmesi yaparak kazanç elde etme yolu açıyor.

İndirimli tarifeye geçemeyen tüketiciler de proje kapsamında kazandırdığı müşteri başına prim almaya hak kazanacak. 
 
Sepaş Enerji, “Enerjinizi Kazanca Çevirin” projesi kapsamında bireylere ve işletmelere yeni bir iş kapısı yaratıyor. Proje, serbest tüketicilerle Sepaş Enerji adına elektrik satış sözleşmesi yapılabilmesine olanak sağlıyor. 
 
Sepaş Enerji Genel Müdür Vekili Mustafa Ensari “İşletme sahipleri, elektrik satışı yaparak Sepaş Enerji bayisi gibi çalışabilecek ve ekstra gelir kazanabilecek. Herkes kazandırdığı müşteri başına önemli oranlarda prim almaya hak kazanacak” dedi.
 
Ensari, proje kapsamında sadece işletmelerin değil, bireylerin de indirimli elektrik satışı gerçekleştirebileceğini söyleyerek “Tekirdağlı girişimcileri bu projemizden yararlanmak  üzere Sepaş Enerji’ye davet ediyoruz” diye ekledi.
 
İndirimli elektrik tarifesi için bir imza yeterli
Sepaş Enerji’den elektrik almak ve abonelere sunulan kampanyalardan faydalanmak için teknik olarak hiçbir değişiklik yapılmasına gerek olmadığını ifade eden Ensari, “Ayda ortalama 135 TL ve üzeri fatura ödeyen ve tedarikçisine borcu bulunmayan herkes, Sepaş Enerji’nin indirimli elektrik tarifesinden yararlanabilir” dedi. 
 
Sepaş Enerji aboneliğine geçen tüketiciler kampanyalarda sunulan çeşitli avantajların yanı sıra, yılda yaklaşık 1 fatura kadar da kazanç sağlayabiliyor.
 
Sepaş Enerji bayisi olmak için: 444 5 186, bayi@sepas.com.tr
İndirimli elektrik almak için: 444 5 186, www.sepas.com.tr