info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Servislere Özel İzin Belgesi

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, özel izin kartları verileceğini bildirdi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, iş yerleri ve fabrikalara araçlarıyla servis hizmeti sağlayan firmaların çalışmalarının daha iyi denetlenebilmesi amacıyla, evrakları tam olan firmalara belediye tarafından özel izin kartları verileceğini bildirdi.

Baysan, Çorlu Belediye Meclisi nin Aralık ayı olağan toplantısında T-S ve J plakalı araçlarla ilgili yeni yönetmeliği kabul ettiğini söyledi.

Yeni yönetmeliğin 2010 yılında uygulamaya konulacağını ifade eden Baysan, yönetmelikle ilgili hazırlıkların Çorlu Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapıldığını belirtti.

İş yerleri ve fabrikalara servis hizmeti sağlayan firmaların çalışmalarının daha iyi denetlenebilmesi amacıyla evrakları tam olan firmalara belediye tarafından özel izin kartları verileceğini anlatan Baysan, şöyle konuştu:

"Emniyet Müdürlüğü ne bağlı birimler ve belediye zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, servis firmalarının araçlarının ön camında izin belgesinin bulunup bulunmadığı kontrol edilecek. Personel servis izin belgesi olmadan çalışan firmalara ilgili birimlerce ceza uygulanacak.

Çorlu Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Çorlu da personel taşımacılığı yapan firmalara teslim edilmek üzere 650 adet izin belgesi hazırladı. Böylece Çorlu da okul servisleri standartlara uygun olarak çalışacak. Firmaların çalışmaları da titiz bir şekilde denetlenecek."