info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

"Seslerimizi birleştirdik"

KESK, DİSK ve KAMU-SEN tarafından ülke genelinde gerçekleştirilen 1 gün süreli iş bırakma eylemi kapsamında; Tekirdağ Tuğlalı Park ta toplanan yüzlerce kamu emekçisi, hükümete sesini duyurmak için davullu zurnalı eylem yaptı.

Vatandaşlarımızdan da: tren istasyonlarına, otobüs duraklarına, havaalanlarına, okullara, hastanelere, devlet dairelerine gittiklerinde hizmet sunulmadığını gördüklerinde, ellerini vicdanlarına koymalarını ve düşünmelerini istiyoruz. Her gün sabah, herkes uyurken trenler, otobüsler çalışmaya başlıyor. Kesintisiz olarak uçaklar havalanıyor, iniyor. Ezanlar okunuyor, ders zili çalıyor. Gece gündüz doktor, hemşire, hastabakıcı, temizlikçi görevinin başında. Karda-kışta, soğukta-sıcakta her şartta görev yapıyor. İtfaiyeci, ormancı yangınlara koşuyor, tarım çalışanları da geceli gündüzlü çalışıyor. Polis, asker, zabıta herkes işini yapıyor.

KAMU-SEN Tekirdağ İl Temsilcisi Doğan, sözlerini şöyle noktaladı; "Yetkililerin tehditleri, sarı sendikaların grev kırıcı söylemleri bizleri yolumuzdan döndüremedi. Bizleri bu noktaya getiren siyasi irade, şimdi tehditlerle sesimizi kesmeye çalışıyor. Sorunlar masada çözülür diyor. Bizler tam 8 yıl iktidarı o masada bekledik.