info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sezon Sonu Kupaları Karaevli’den

Tekirdağ Tenis Kulübümün her yıl düzenlediği sezon sonu yemeğinde, 2014-2015 sezonunda kupa ve madalya almaya hak kazanan tenisçiler ödüllerini yapılan bu organizasyonla aldılar.

Her yıl Eylül ayında başlayan ve Haziran ayında son bulan, artık bölgemizde önemli bir turnuva maratonu olma özelliği taşıyan DEFİ maçları 65 oyuncunun 3 gurup da yaptığı maçlarla son buldu.
Guruplarında dereceye giren oyuncular;
 
A gurubu Birincisi Alper YAVUZCAN ve İkincisi Tayfun UZ’a kupalarını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sayın Münür KARAEVLİ verdi. KARAEVLİ yaptığı konuşmada Tekirdağ Tenis Kulübünüm her yıl yükselerek devam eden etkinliklerini yakından takip etmekteyim. 3 yıldır bu organizasyona katılma şansını yakaladığım için ayrıca memnunum. Bir yıl boyuncu yapılan mücadeleler sonrası dereceye giren arkadaşlarımızı kutluyorum. Ayrıca emeği geçen Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma bu yükselişten dolayı çok teşekkür ederim, dedi.
 
B gurubu Birincisi Raif KARACA ve İkincisi Berk ÖZBİL,
C Gurubu Birincisi Caner AKBALA ve İkincisi Uğur ÜSTÜN’ün kupalarını Tekirdağ Tenis Kulübü Başkanı Sayın Mehmet BOSTANCI verdi. BOSTANCI, Başkanvekilimi Sayın KARAEVLİ’nin belirttiği gibi kulübümüz her geçen yıl bölgemizde yükselen bir değer olmaya devam etmektedir. Bir resmi kuruma bağlı olmayan ilk  kulüp olma özelliğini taşıyan kulübümüz bölgemizde en kısa zamanda hak ettiği yere gelecektir. Türkiye de ilk kez Tekirdağ da düzenlenen Premier Tenis Liği ise yine başarılı bir şekilde sonlandırılmıştır. 2014 yılında Birleşik Arap Emirlikleri, Filipinler, Hindistan ve Singapur da düzenlenen Premier Tenis Liği hiçbir kuralı değiştirilmeden Tekirdağ’ımızda 9 Takım ve 63 sporcuyla tamamlanmıştır. Katılan bütün takım oyuncularına teşekkür ederim.
 
TPTL  Tekirdağ Premier  Tenis Liği 2014 maçları sonra dereceye giren takımlar ve oyuncuları;
1.Takım EHL-İ KEYF 
Oyuncuları , Hasan ÇAKIR, Perihan ALP,Hülya AKDEMİR,Ercan DAĞCI, Coşkun DAVARCI,Erkan ALP ve Öner KARA.
2.Takım YARIM VOLE
Oyuncular, İbrahim ANAR, Süheyla KOŞUMCU,Hatice ÇINAR,İhsan KOŞUMCU, Erol DURU,Mustafa ÖZBUDAK ve Mehmet DALOĞLU.
3.Takım FIRTINA
Oyuncular, Murat KOCAMAN,Fatma KARACA,Emine ÖZCAN,Raif KARACA, Özcan ŞİŞMAN,Barış KILIÇ ve Alper YAVUZCAN.