info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sıcak Takip: 4 Gözaltı

Tekirdağ da, bir köydeki ağıla girip 45 küçükbaş hayvanı kapalı kasa kamyonete yükleyerek çaldıkları iddia edilen 4 kişi, jandarmanın takibi sonucu yakalandı.

Tekirdağ merkeze bağlı köylerde meydana gelen küçükbaş hayvan hırsızlıkları nedeniyle çalışma yapan Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, daha önce küçükbaş hayvan hırsızlığına karıştığı belirlenen 77 DC 791 plakalı kapalı kasa kamyoneti ve sahibi olduğu belirlenen A.T.'yi teknik takibe aldı.

DUR İHTARINA UYMADI
Teknik takip sonucu kamyonetin sürücüsünün İstanbul yönünde seyir halinde olduğu belirlendi. Jandarma ekipleri, sabaha karşı kamyoneti fark etti ve durdurmak istedi. Jandarmanın 'Dur' ihtarına uymayan sürücü, aracıyla kaçmaya başladı. Ayrıca kamyonete 34 VA 8255 plakalı hafif ticari aracın da öncülük ettiği belirlendi.


KAMYONETTEN 45 KÜÇÜKBAŞ HAYVAN ÇIKTI
Takip sonucu Marmara Ereğlisi’ne bağlı Sultanköy Beldesi girişinde, içinde A.T. ve M.A.'nın bulunduğu kamyonet ile kamyonete öncülük yaptığı belirlenen içinde R.T. ve M.D.'nin bulunduğu hafif ticari araç durduruldu. 4 şüpheli gözaltına alınırken, kapalı kasa kamyonetten 45 küçükbaş hayvan çıktı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.