info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sigara izmariti yakalattı

Tekirdağ da hırsızlık yaptıkları ispatlanamayınca serbest kalan 2 kişiyi girdikleri evde bıraktıkları sigara izmariti ele verdi.

Alınan bilgilere göre, geçen ay meydana gelen olayda Tekirdağ merkeze bağlı Barboros beldesindeki bir yazlıkçıya ait 3 katlı eve hırsız girdi.
Evini kontrol etmek için gelen ev sahibinin ihbarı ile olay yerine gelen jandarma ekipleri lüks 3 katlı evin tamamen boşaltıldığını tespit etti. Hırsızlık olayının ardından geniş çaplı soruşturma başlatan jandarma ekipleri hırsızların ev içerisinde yemek yiyip sigara içtiğini tespit etti. Delilleri toplayan jandarma ekipleri balkon camında da parmak izi buldu.
Yapılan incelemede parmak izinin daha önceden hırsızlıktan sabıkası bulunan Yavuz Y. ye (41) ait olduğu belirlendi. Zanlının evine yapılan baskında bir kamyon dolusu çalıntı ev eşyası bulundu. Zanlı ile birlikte hırsızlıkta kendisine yardım ettiği öne sürülen Levent G. (32), Oğuz Ç. (33) de gözaltına alındı. Jandarmadaki ifadesinde yazlıklardan yaptığı hırsızlıkları üstlenen Yavuz Y. ve diğer iki şahsı tanımadığını söyledi.
Tekirdağ Adliyesi ne sevk edilen şahıslardan Yavuz Y. hırsızlıktan tutuklanırken Levent G. ve Oğuz Ç. ise delil yetersizliğinden serbest kaldı. Ankara Jandarma Kriminal Daire Başkanlığı na gönderilen 7 sigara izmaritindeki tükürük kalıntılarından 3 ayrı kişiye ait DNA örneği bulundu. DNA örneklerinin hırsızlığı yapan şahısların DNA örnekleri ile aynı olduğu belirlendi.
Serbest kalan Levent G. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Oğuz Ç. ise firar etti. Jandarmadaki sorgusunda suçunu itiraf eden Levent G., hırsızlıkları 3 kişi birlikte yaptıklarını söyledi. Tekirdağ Adliyesi ne çıkartılan zanlı tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi ne kondu. Firar eden Oğuz Ç. ise aranıyor.