info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sitespor: 7 - 2 :Ahımehmet Gençlikspor

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu 14.hafta karşılaşmasında Sitespor evinde Ahımehmet Gençlikspor’u konuk etti.

Rakibi karşısında maç boyunca etkili bir futbol ortaya koyan Sitespor taraftarına 7 gollü bir galibiyet hediye etti. Sitespor galibiyet ile puanını 37 yaparken, Ahımehmet Gençlikspor ise 9 puanda kaldı. 
 
Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluğa adım adım yaklaşan Sitespor rakibi Ahımehmet Gençlikspor’u evinde ağırladı. Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Sitespor üç puan parolası ile başladı. Karşılaşmaya Sitespor taraftarları da büyük ilgi gösterdi. İlk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına almayı başaran Sitespor, karşılaşmanın 7.dakikasında gole ulaştı. Mert ve Fevzi’nin paslaşmasında topla buluşan golcü oyuncu Samet yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Sitespor’u 1-0 öne geçirdi. 
 
Gelen golle birlikte rahatlayan Sitespor kalan dakikalarda farkı çıkarma mücadelesini verdi. Rakip kaleyi abluka altına alan Sitespor Semih'in derinlemesine attığı pasla, kaleciyle karşı karşıya kalan Samet kendisinin ve takımın 2'inci golünü kaydetti. Kalesinde arka arkaya goller gören Ahımehmet Gençlikspor kalan dakikalarda oyun disiplininden koptu. Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren ve taraftarının desteğini arkasına alan Sitespor ilerleyen bölümlerde Fevzi ile farkı 3'e çıkardı. 
 
Oyundan düşmemeye çalışan konuk ekip Ahımehmet Gençlikspor ilk devrenin ilerleyen bölümlerinde yakaladığı organize atakta bir gol bularak farkı ikiye indirdi. Gelen golle birlikte ümitlenen Ahımehmet Gençlikspor kalan dakikalarda istediğini elde edemedi. Rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Sitespor ilk devrenin son dakikalarında Samet ile skoru 4-1’e getirdi. Volkan orta alanda topu Mert ile buluşturdu. Mert’te müsait pozisyonda bulunan Fevzi’ye topu aktardı. Fevzi’nin pasını da iyi takip eden Samet kendisinin üçüncü ve takımının 4'üncü golünü kaydetti. 
 
İLK DEVREDEN 5 GOL ÇIKTI 
 
İlk devrenin kalan dakikaları da karşılıklı ataklarla devam etti. Sitespor rakibi karşısında beşinci gol mücadelesi verirken, konuk ekip Ahımehmet Gençlikspor ise farkı indirmeye çalıştı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekip Sitespor’un 4-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. 
 
Karşılaşmanın ikinci devresinde de ev sahibi ekip Sitespor etkili mücadelesini devam ettirdi. Rakibi karşısında orta alanda çok rahat top yapan Sitespor 5'inci golünü de günün en başarılı ismi Samet ile buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Samet yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 5-1 yaptı. Oyun disiplininden kopan Ahımehmet Gençlikspor kalan dakikalarda ise farkı indirmeye çalıştı. Rakibine pozisyon vermeyen Sitespor orta alanda topa sahip olmaya çalıştı. 
 
Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Sitespor karşılaşmanın 70'inci dakikasında farkı 5'e çıkardı. Sağ kanattan gelişen Sitespor atağında ceza sahası içinde rakibini oyundan düşüren Mesut şık bir vuruşla topu ağlara göndererek Sitespor’un 6'ıncı golünü kaydetti. 
Taraftarların gole doyduğu karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımda açık bir futbol ortaya koydu. Karşılaşmanın 87.dakikasında Sitespor’da Erkan takımının yedinci golünü kaydetmesini bildi. Sol kanattan gelişen atakta rakibini çalımlayan Erkan topu uzak köşeye göndererek skoru 7-2 yaptı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşma Sitespor’un 7-2’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. Sitespor bu galibiyet ile puanını 37 yaparken, Ahımehmet Gençlikspor ise dokuz puanda kaldı. 
 
Karşılaşmadan 3 puan ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “Maça mutlak 3 puan parolası ile başladık. İlerleyen bölümlere doğru rakibimiz kalesinde arka arkaya goller bularak rahatladık. İlk devre yakaladığımız üstünlüğü karşılaşmanın ikinci devresinde de sürdürdük. Taraftarımıza 7 gollü bir galibiyet hediye ettik. Ahımehmet Gençlikspor karşılaşmasında sergiledikleri güzel futbol ve mücadele için tüm futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutlarız. Ayrıca soğuk havaya rağmen bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkürü bir borç biliriz. Bu takım bu yıl şampiyon olacaktır. Kalan dört haftayı da galibiyet ile bitirip gelecek yıl Süper Lig’de mücadele etmek istiyoruz” dedi.