info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Siyasetçiler BBG Evi Gibi Şeffaf Olmalı

Halkın Sesi Partisi (HAS Parti) Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, iz hep söylüyoruz, siyasetçiler Biri Bizi Gözetliyor evi vardı ya öylesine şeffaf olmalı. Her an kendisini gözetliyor gibi camdan bir fanusun içinde yaşamalıdır dedi.

 

Trakya turuna çıkan HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Tekirdağ‘da düzenlenen mitingde halka hitap etti. Kaset skandalları üzerinden yapılan siyaseti eleştiren Kurtulmuş, "Neredeyse görüşmeler üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorlar, yetmiyor kasetler üzerinden siyaset yapılıyor. O kasetlere muhatap olanlar belki bireysel ahlak bakımından fevkalade tereddi içerisindeler. Biz hep söylüyoruz, siyasetçiler Biri Bizi Gözetliyor evi vardı ya öylesine şeffaf olmalı. Her an kendisini gözetliyor gibi camdan bir fanusun içinde yaşamalıdır. O onların bireysel suçları ama bu ne kadar büyük terbiyesizlik, ahlaksızlıksa aynı şekilde kasetler üzerinden doğru bulmadığımızı ifade ediyoruz" diye konuştu. 
 
İktidar ve muhalefeti eleştiren Kurtulmuş, "İktidar ve ana muhalefet olarak kavga ediyorlar. Her gün birilerine laf yarıştırıyorlar. Hakaret ediyorlar, ne yapacaklarını söylemiyorlar. Karşı tarafı hakaret ederek, aşağılayarak öne çıkmaya çalışıyorlar. Birbirlerini ötekileştirerek, birbirlerine kötü söz söyleyerek kendi taraflarını tahkim etmeye çalışıyorlar. Kendi taraftarlarını artırmaya çalışıyorlar. Yetmiyor, eski siyasetçileri de devreye sokuyorlar" dedi.