info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

SMS ile randevu devri

Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Cengiz Becerir, yarından itibaren hastanede SMS ile randevu sistemine geçileceğini açıkladı.

Tekirdağ Devlet Hastanesi internetten randevu sisteminin ardından SMS ile randevu sistemine geçiyor. Sistemin son hazırlıklarının tamamlandığını ifade eden Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Cengiz Becerir, internet üzerinden yaklaşık 10 bin hastaneye hizmet verdiklerini söyledi.
Vatandaşların sıra beklemesini engellemek için her türlü kolaylığı sağlayama çalıştıklarını kaydeden Dr. Becerir, "SMS ve cep telefonu sisteminin devreye girmesi ile sıra bekleyen insan sayısını iyice azaltmış olacağız.
Herkes randevusunu aldığı saatte gelip tedavisini yaptıracak. Sistem 20 Hazirandan itibaren başlamış olacak. İlk etapta sistemden Avea ve Turkcell aboneleri yararlanabilecek. Diğer operatör için alt yapı henüz hazır değil ama en kısa sürede hazırlanacak. Bu sistemle daha çok hastamız daha kolay randevu alacak" dedi.
SMS ile randevu servisinden yararlanmak isteyenlerin, hastane kodu, T.C Kimlik Numarası ve muayene olmak istedikleri bölümün adını birer boşluk bırakarak yazdıktan sonra, kısa mesaj olarak 4333 e göndermeleri yeterli olacak. Randevu talepleri yine kısa mesajla yanıtlanacak.