info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Soner Çizen Süleymanpaşa İlçesi Belediye Başkan Adaylığını Her An Açıklayabilir

Seçimler yaklaştıkça Büyükşehir ve Süleymanpaşa ilçesi için aday olmak isteyen isimler de belirginleşmeye başlıyor. Bir dönem önce Ak Parti de il başkanlığı yapan Soner Çizen de bu isimlerden birisi.

Seçimler yaklaştıkça Büyükşehir ve Süleymanpaşa ilçesi için aday olmak isteyen isimler de belirginleşmeye başlıyor. Bir dönem önce Ak Parti'de il başkanlığı yapan Soner Çizen'de bu isimlerden birisi.
 
Çevresinde sakin ve dürüst birisi olarak tanınan Soner Çizen'in ismi bundan bir kaç ay önce Süleymanpaşa ilçesi için gündeme gelmişti. Yaklaşık üç aydır da Çizen ismi parti de öne çıkan isimlerden birisi oldu.  Soner Çizen bu konuda net bir açıklama yapmazken, bazı yerel internet sitelerinin anketlerinde de önemli oranda oy alması dikkat çekti.
 
İl Başkanlığı yaptığı dönemde de kendisine gelen yardıma muhtaç insanları geri çevirmeyen, sürekli vatandaşın yardımına koşan Çizen, bir anlamda belediye başkanı gibi görev de yapmış ve siyasi irade ile hiç bir zaman polemiğe girmemişti. Tekirdağ'ın ileri gelen esnaflarından birisi olan soner Çizen'in parti içindeki şansı ve son kararın ne olacağı bilinmez ancak Ak Parti'de kendisine ciddi bir destek olduğu açık.