info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Su Verdiği Hırsızlar Tarafından Soyuldu

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde, bir binaya giren hırsızlar, ziynet eşyası bulabilmek için binanın 3 dairesini talan etti.

İddiaya göre, Malkara ilçesi Cumhuriyet Caddesinde bir binayı takibe alan ve 3 kişi oldukları belirtilen hırsızlar, ev sahibinin kapısını çalarak araçlarına koymak üzere su istedi. Kendisinden su isteyen gençlere bidonla su getiren ev sahibi Gülten Bilen, ardından binanın kapısını kapatıp dışarı çıktı. 
Yarım saat sonra eve geldiğinde binanın kapısının açık olduğunu fark eden Bilen, evinin dağıtıldığını görünce şok oldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, ev ve evin etrafında araştırma yaptı. Hırsızlar tarafından evleri soyulan 56 yaşındaki Gülten Bilen, 40 yaşındaki Muttalip Aksu ve 45 yaşındaki Osman Şener’in ifadeleri alındı. Polis ekipleri hırsızlık amacıyla eve giren kişi veya kişileri bulmak için çalışma başlattı.
Hırsızlık olayıyla ilgili açıklama yapan ev sahibi 56 yaşındaki Gülten Bilen, şöyle konuştu: “Ne olduğunu anlamadım. Şok oldum. Kapının önüne inmiştim. İndiğimde bir araç içerisinde 3 çocuk gördüm. Gençler araçlarına su koyacaklarını ve bindikleri araçlarının emanet olduklarını belirterek su istedi. Ben binanın 3'ncü kattaki evime çıkıp kendilerine su getirdim. Sonra su bidonunu binanın giriş kapısına koyup kapıyı kapatıp dışarı çıktım. Üç katlı binamızda diğer kiracılar evlerinde yoktu. Yarım saat sonra döndüğümde kapı açıktı, eşyalar dağılmıştı. Evdeki küçük altınlarım alınmış, komşularımızın da altın yüzükleri ve ziynet eşyaları çalınmış. Hem su verdik hem soyulduk. Nasıl iş anlamadım." 
Görgü tanıklarından C.B de, yan binada oturduğunu 3 genci fark ettiğini ama dikkat etmediğini dile getirdi.