info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Subaykan Pandar, Aday Adaylığı na Başvuru Yapacak

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylığı için daha önce açıklama yapan Subaykan Pandar bugün Saat 18.30’da resmi adaylık başvurusunu CHP İlçe Teşkilatında yapacak.

RESMİ BAŞVURU YAPAN SAYISI ALTIYA YÜKSELECEK
 
Kısa bir süre önce CHP Çerkezköy Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Subaykan Pandar, resmi başvurusunu da bugün gerçekleştiriyor. İlçe Teşkilat binasında saat 18.30’da düzenlenecek olan program ile Subaykan Pandar resmi başvurusunu gerçekleştirmiş olacak. Subaykan Pandar ile birlikte resmi başvuru yapan aday adaylarının sayısı da altıya yükselmiş olacak. 
 
ÇERKEZKÖY’E ÖZEL BİR DİŞ HASTANESİ KAZANDIRDI
 
Trakya Dent Ağız ve Diş Sağlığı merkezinin kurucu mesul müdürü olan Subaykan Pandar kimdir; “1966 Ankara doğumlu olan Subaykan Pandar, Silivri Bekirli köyü nüfusuna kayıtlıdır. İlk orta ve lise tahsilini Ankara Anıttepe Lisesi'nde yapan Pandar, daha sonra Hacettepe Üniversitesi  Diş hekimliği fakültesini bitirdi. Çerkezköy 3 Zırhlı Tugay revirinde yedek subay hekim olarak vatani görevini yerine getiren Pandar, aynı zamanda Çerkezköy’de bir muayenehane açtı. 25 yılda  muayenehanene, poliklinik ve sonrasında aynı sokakta sahibi olduğu 7/24sağlık hizmeti veren  Trakya Dent Ağız ve Diş Sağlığı merkezini faaliyete geçirdi. Evli ve 2 çocuk babası olan Subaykan Pandar, Mesleki  kariyerini birçok yurtdışı ve yurtiçi seminerlere katılarak tüm gelişmeleri Çerkezköy'ün hizmetine sundu. Çerkezköy'de sivil toplum örgülerinde üyelik ve hizmetler yaptı”