info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Kasım Ayı Toplantısını Gerçekleştirdi

Süleymanpaşa Belediye Meclisi Kasım ayı olağan meclis toplantısı Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Süleymanpaşa Belediyesi’nin her ayın ilk Çarşamba günü toplandığı Belediye Meclis toplantısı Meclis üyelerinin katılımı ile Büyükşehir Belediye Meclis salonunda Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat başkanlığında toplandı.
Yapılan yoklamanın ardından başlayan meclis toplantısı gündem maddelerinin okunup oylanmasının ardından maddelerin görüşülmesine geçildi. 4 Gündem maddesi Süleymanpaşa Belediye meclisinde görüşülüp karara bağlanmasının ardından Başkan Ekrem Eşkinat meclis toplantısını sonlandırdı.
EŞKİNAT ‘’ DEMOKRASİYE SAYGIMIZ VAR ‘’
Büyükşehir Belediyesi meclis salonunda gerçekleşen meclis toplantısının kapanış konuşmasında 1 Kasım genel seçimlerine değinen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat; ‘’Ülkemiz bir genel seçim geçirdi. Umarım ülkemiz için hayırlı olur. Vatandaşlarımız tercihini yaptılar. Demokrasiye saygılı olan her insan gibi bizlerde bu karara saygılıyız. Umarım vatandaşlarımız haklı çıkar. Bu kurulacak olan hükümet ülkenin sorunlarını en kısa sürede çözer. Hepimiz daha esenlik içerisinde yaşarız. Ben seçimde emek veren bütün arkadaşlarımıza demokrasiye yaptıkları katkı için teşekkür ediyorum. Gerçekleşen seçimin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. ‘’ dedi.
Süleymanpaşa Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı 2 Aralık 2015 Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Meclis salonunda toplanacak.