info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Belediyesi Minik Öğrencileri Tarımla Tanıştırdı

Okul öncesi öğrencilerini tarımla tanıştırmak isteyen Süleymanpaşa Belediyesi, Anakucağı Kreş ve Gündüz Bakımevi, Doğa Koleji, Petek Kreş ve Gündüz Bakımevi, Aydede Kreş ve Gündüz Bakımevi ile Burcugül Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerini Karaevli’de gerçekleştirilen tarım fuarında 21 ve 22. parsellerdeki standında misafir ederek tarım ile tanıştırdı.

Çocukları tarıma çekmek ve tarımın geleceğini sağlamak adına minik çiftçilere boyama kitabı ve çeşitli hediyeler dağıtan Süleymanpaşa Belediyesi Tarımsal Destek ve Danışma Birimi, ayrıca çocuklarla birlikte çim adam yaptılar.
 
SÜLEYMANPAŞALI MİNİKLER FISTIK ÇAMI TOHUMU EKTİ
 
Süleymanpaşa Belediyesi standına gelen minik ziyaretçiler Fıstık Çamı tohumu ekimi etkinliğine de katıldı. Çevre standı ile de minikleri ağırlayan Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, kullanılmış kamyon tekerleğinde yapılmış taş kuyu çalışması ve eski zamanlarda kullanılan tarım aletlerini de öğrencilerle tanıştırdı.
 
Süleymanpaşa Belediyesi Tarım ve Teknoloji Günleri Fuarı 13 – 16 Ağustos 2015 tarihleri arasında Saat: 10.00 – 21.00 arasında 21 ve 22 nolu stantlarda ziyaretçilere açık olacak.