info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Belediyesi’nden Ramazan Eğlenceleri

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Ramazan ayında her akşam yapılan “Ramazan Eğlenceleri” vatandaşlar tarafından ilgiyle izleniyor.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Amfi Tiyatro’da yapılan Ramazan Eğlenceleri Kanto Show ile devam etti.
Amfi tiyatroda gerçekleştirilen gösteriye Süleymanpaşalılar büyük ilgi gösterirken Nur Banu Sultan mahlasıyla sahne alan sanatçı Ülkü ile danslarıyla ona eşlik eden Mehmet Kaya unutulmaz bir gece yaşattı. Direklerarası nostaljisini eğlenceli bir performansla Süleymanpaşalılara yaşatan ikili, özel kostümleri, koreografileri ve herkes tarafından bilinen unutulmaz şarkıları seslendirerek şovlarını Süleymanpaşa’da yaşayan vatandaşlara sundu.
Gecenin sonunda seyirciler tarafından uzun süre alkışlanan Kanto Show ekibine Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat tarafından başarılı performanslarından dolayı çiçek verilirken geceye Başkan Eşkinat’ın yanı sıra eşi Belgin Eşkinat, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri Edibe Akçakaya ve Fethiye Filiz Çelik, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Özcan Kabak, Süleymanpaşa Belediyesi birim müdürleri ve sanatsever Süleymanpaşalılar katıldı.