info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşalı Genç Yüzücü 500 Kişi Arasında 2. Oldu

Süleymanpaşa Gençlik ve Spor Kulübü adına beş yıldır yüzen on üç yaşındaki Damla Balcan, 31 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Kınalıada’da gerçekleştirilen 31. Prens Adaları Yüzme Şampiyonasında elli metre serbest branşta ikinci oldu.

BALCAN: “HEDEFİM MİLLİ TAKIMDA YÜZMEK, SONRASI OLİMPİYAT’TA DERECE”
 
Hedefi milli takıma girmek olan olimpiyatlarda derece elde etmeyi arzulayan Damla Balcan; “Haftanın altı günü, günde beş saat yüzüyorum.  Her gün on kilometre yüzüyorum. Başarılı olmak için çok çalışıyorum. Spor yapmak müthiş bir disiplin ve derslerimi olumlu etkiliyor. Yüzmek benim için vazgeçilmez bir tutku ve yüzmeyi çok seviyorum” dedi.
 
“BAŞKAN EŞKİNAT’A SONSUZ TEŞEKKÜRLER”
 
Başarılı yüzücü, yerel yarışlarda Tekirdağ İl Birincisi, bölge yarışlarında yine Bölge Birincisi, Türkiye Şampiyonasında Dokuzunculuğu elde ederken başarılı sporcu son olarak da 31.Uluslararası Prens Adaları Yüzme Şampiyonasında ikinciliği elde etti.
 
Uluslararası Prens Adaları Yüzme Şampiyonasında birçok köklü ve başarılı kulüplerin yüzücüleri arsından sıyırılan Damla Balcan ; “ Süleymanpaşa Belediyesi ve Başkan Ekrem Eşkinat’a verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Motivasyon ve desteğimi Süleymanpaşa Belediyesi’nden aldım. Hiçbir zaman yalnız hissetmedim. Uluslararası yarışmalarda daha çok yer alıp Süleymanpaşa Belediyesi yanımda olduğu sürece başarılı olacağıma inanıyorum” ifadelerini sözlerine ekledi.