info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tahliyeler Sonrası Belediyede Görev Değişiklikleri

Tekirdağ Belediyesi’nde tutuklu olan personelin tahliyelerinden sonra yeniden görev dağıtımı yapıldı. Temizlik İşlerini ise bundan böyle Sinan Çetiz yürütecek.

Tekirdağ Belediyesi’nde; temizlik ihalesinde yolsuzluk yapıldığı iddiaları nedeniyle tutuklu olan personelin tahliyelerinden sonra görev değişiklikleri yapıldı.Tahliye edilen Başkan yardumcılarının yükleri azaltıldı.
 
Eyüp Yiğiter’e Zabıta Müdürlüğü,Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü bağlandı.Haldun Güler’e ise Su Kanalizasyon,Bilgi İşlem ve Çevre Koruma Müdürlüğü verildi.
 
Bundan böyle Sinan Çetiz, Temizlik İşleri, Fen İşleri, Ulaşım Hizmetleri ve İtfaiye Müdürlüğü hizmetlerini yürütecek.Mehmet Özen ise Destek Hizmetleri,İmar İşleri Müdürlüğü,Park Bahçeler Müdürlüğü nü denetleyecek.
 
Başkan Vekili Nevim Kaçar’a Basın Yayın Müdürlüğü,Mali Hizmetler Müdürlüğü ve Hukuk İşleri Müdürlüğü görevleri verildi.Tahliye Olan Mali İşler Müdürü Zeki Sezer ve Temizlik İşleri Müdürü Hasan Çalı ise bu görevlerinde bundan böyle memur olarak  görev yapacakları bildirildi.