info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Taksiciler Duraklarını Yıktırmadı

Tekirdağ Belediyesi zabıta ekipleri görüntü kirliliği oluşturduğu gerekçesi ile Cengiz Topel Meydanı nda bulunan taksi durağını yıkmak istedi.

 

Tekirdağ Belediyesi zabıta ekipleri görüntü kirliliği oluşturduğu gerekçesi ile Cengiz Topel Meydanı'nda bulunan taksi durağını yıkmak istedi. Taksi şoförlerinin belediye başkanı ile görüşmesinin ardından zabıta ekipleri yıkımdan vazgeçti. 
 
Tekirdağ Belediyesi zabıta ekipleri çevre düzenlemesi yapılan Cengiz Topel Meydanı'nda bulunan bir taksi durağını görüntü kirliliği oluşturduğu gerekçesi ile yıkmak istedi. Tekirdağ Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şenol Turan, yıkıma engel olmak için devreye girdi. Belediye ekiplerinin yıkım izni olmadığını belirten Turan, belediye Başkanı Adem Dalgıç ile görüşerek yıkımı durdurdu. 
 
Taksi şoförlerine yeni yer göstermeden yıkım yapılmaması gerektiğini kaydeden Turan, "Bu durağı buraya belediye yaptı. Esnaf arkadaşlara yer göstermeden yıkmak istiyor. Önümüzdeki günlerde belediye başkanı ile görüşeceğiz. Taksici arkadaşlara yeni yer gösterecekler." dedi.