info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tamir İçin Kaldığı İşyerinde Yanarak Öldü

Tekirdağ da elektronik eşya tamiri yapan evli ve 2 çocuk babası 50 yaşındaki Hasan Yapıcı, gece kaldığı işlerinde çıkan yangında hayatını kaybetti.

Tekirdağ Ortacami Mahallesi Kolordu Caddesi'nde elektronik eşya tamiri yapan evli ve 2 çocuk babası Hasan Yapıcı (50) , gece kaldığı işlerinde çıkan yangında çalıştığı tezgahın altında yanarak hayatını kaybetti.

Yangın, sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Kolordu Caddesindeki Hasan Yapıcı'nın işlettiği elektronik tamir atölyesinde meydana geldi. Tamir işleri bitmediği için gece geç saate kadar çalışan Hasan Yapıcı, bir süre sonra da koltukta uyuduğu tahmin ediliyor. Sabaha karşı ise atölyede belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark edenlerin haber vermesiyle gelen Tekirdağ Belediyesi İtfaiye ekipleri ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine geldiler. İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek yangın mahalline bizzat gelerek olayın oluşunu ve söndürme çalışmalarının başında bulundu. Yangın sonrası atölyenin üst katındaki Avizeci dükkanında da maddi hasar oluştu. Söndürme çalışmalarının ardından atölyede inceleme yapan itfaiye ekipleri, Hasan Yapıcı'nın çalışma masasının altında yanmış cesedi ile karşılaştı. Olaya duyarak gelen Yapıcı'nın yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Cumhuriyet Savcılığı ceset üzerindeki yaptığı incelemeden sonra Hasan Yapıcı'nın yanmış olan cesedini İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Soruşturma geniş kapsamlı olarak sürdürülüyor.