info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tantanacılık Yöntemiyle 700 Lirasını Çaldılar

Tekirdağ da, halk arasında tantanacılık olarak bilinen yöntemi kullanan 4 kişi, 61 yaşındaki Z.Y. nin çevresini sararak kendi aralarında kavga etmeye başladı.

 

Tekirdağ'da, halk arasında 'tantanacılık' olarak bilinen yöntemi kullanan 4 kişi, 61 yaşındaki Z.Y.'nin çevresini sararak kendi aralarında kavga etmeye başladı. Şüpheliler kavgayı ayırmaya çalışan Z.Y.'nin içinde 700 lira bulunan cüzdanını çaldı. Olay anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 
 
Hükümet Caddesi üzerinde 4 kişi, Z.Y.'nin yanından geçerken önce tartışmaya, ardından da kavga etmeye başladı. Z.Y. kavga edenleri ayırmaya çalışırken arada kaldı ve içlerinden biri cebindeki cüzdanı çaldı. Ardından da grup kavgayı sonlandırıp yollarına devam etti. 
 
4 kişi yanından hızla uzaklaşırken, üstünü düzeltmeye çalışan Z.Y., cüzdanının çalındığnı fark edince şüphelilerin arkasından koştu, ancak yetişemedi. Olay anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. 
 
Z.Y.'nin şikayeti üzerine polis ekipleri, şüphelilerin kimliğini belirlemek için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Soruşturma sürüyor.