info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tartıştığı Babasını Bıçakladı

Tekirdağ ın Çorlu İlçesi nde anne ve babası ayrı yaşayan lise öğrencisi 15 yaşındaki C.K., tartıştığı babası 45 yaşındaki Recep K. yı bacağından ve kalçasından bıçakladı.

 

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde anne ve babası ayrı yaşayan lise öğrencisi 15 yaşındaki C.K., tartıştığı babası 45 yaşındaki Recep K.'yı bacağından ve kalçasından bıçakladı. Recep K. hastaneye kaldırıldı, oğlu ise gözaltına alındı. 
 
Olay, Alipaşa Mahallesi Belediye Konutları'ndaki Yeni Dünya Apartmanı'nın bahçesinde meydana geldi. Tekirdağ'da yaşayan Recep K., 15 yıl önce ayrıldığı eşinden dünyaya gelen lise öğrencisi oğlu C.K ile görüşmek için Çorlu'ya geldi. Alipaşa Mahallesi'nde buluşan baba ve oğul arasında tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşünce, C.K. cebinden çıkardığı çakı ile babası Recep K.'yı bacağından ve kalçasından yaralayıp kaçtı. Aldığı darbelerle yere yığılan baba Recep K., apartman sakinlerinin çağırdığı ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 
 
Hastanede tedavi altına alınan Recep K., polisin uzun uğraşları sonucu oğlu C.K. tarafından bıçaklandığını söyledi. Muhittin Mahallesi'ndeki evinde gözaltına alınan C.K., kendisi ve annesini terk eden babasıyla aralarında tartışma çıktığını, daha sonra sinirlenerek babasını bıçakladığını söyledi. 
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.