info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tasiad dan Tekirdağ valisi Sn. Zübeyir Kemelek e ziyaret

Tasiad yönetim kurulu Tekirdağ valisi Sn Zübeyir Kemelek i makamında ziyaret etti

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyeleri Tekirdağ Valisi Sayın Zübeyir KEMELEK i makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde konuşan Başkan ÖZADALI yeni Yönetim Kurulunu tanıtarak, yaşanan ekonomik dalgalanmadan etkilenmeden pozitif kazanım sağlamak için ellerinde geleni yaptıklarını, bu anlamda Tekirdağ Valisi Zübeyir KEMELEK ?in düşüncelerinin kendileri için yol göstereceğini, firmalarının ve üyelerinin fikir ve görüşlerinden istifade edeceklerini, Tekirdağ ilinin Trakya?nın parlayan yıldızı olduğunu belirtti.

Tekirdağ Valisi Zübeyir KEMELEK Tekirdağ ?ın bir fırsat şehri olduğunu, liman ve demiryolu ile birlikte Tekirdağ ? da çok önemli ve güzel gelişmeler olacağını belirtti. Ekonomik dalgalanmadan en az etkilenmek için işadamları arasında birlik ve beraberlik olmalı. Birlik ve beraberlik içinde Sizin gibi derneklere ihtiyaç var dedi. TASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sn Kasım ÖZADALI ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik eden Vali KEMELEK, başarılarının devamını diledi.