info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TASİAD Gıda Komitesi ve NKÜ Aşçılık Yüksek Okulu için elele veriyor

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD) Gıda ve Tarım Komitesi kahvaltıda biraraya geldi.

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD) Gıda ve Tarım Komitesi kahvaltıda biraraya geldi. Gıda ve Tarım Komitesi Başkanı Lütfi ÇEBİ, kahvaltıya katılım gösteren üniversite profesörlerine, Dernek Başkan ve üyelerine hitaben, programlarına katılım göstermelerinden ötürü, kendilerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında; Derneğimiz Tekirdağlı insanlarımıza faydalı olmak için var ve Komite Yönetimi olarak bize düşen görevlerde elimizden geleni yapıyoruz. dedi.

Namık Kemal Üniversitesi ile faydalı çalışmalar yapmak istediklerini ifade eden Çebi, Türk mutfağının yeri tartışılmaz. Üniversite ile ortak bir çalışma yaparak, bir Aşçılık Okulu açılmasını arzu ediyoruz. diye konuştu.

YILMAZ; 2015-2020 TARIM VE HAYVANCILIK İYİ KONUMA GELECEK

Yurt dışından et ithalatı ve gelen etler ile ilgili yöneltilen bir soru üzerine Doç. Dr. YILMAZ şunları söyledi: İnsanlar şu anda tarım ve hayvancılığa önem vermeye başladılar. 2015 -2020 yıllarında tarım ve hayvancılığın çok iyi konumlara geleceğini düşünüyorum. Yurt dışından gelen hayvan ve etlerin, sertifika ve raporları incelenmek suretiyle satın alınmasında sakınca görmüyorum.

Davetten dolayı komiteye teşekkür eden Prof. Dr. DEMİRCİ ise yaptığı kısa konuşmada; Aşçılık Yüksekokulu açılabileceğini belirterek, Bunun için birlikte bir çalışma yaparak rapor halinde Rektörlüğe sunalım, Bölüm olarak elimizden geleni yaparız. (TASİAD) Gıda ve Tarım Komitesi nin ortak fayda üretebileceğimiz her konuda, her zaman yanınızdayız. şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD) Gıda ve Tarım Komitesi nce düzenlenen ve yaklaşık iki saat süren Kahvaltı Programına; Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK, Prof. Dr. Mehmet DEMİRCİ ve Doç. Dr. İsmail YILMAZ, TASİAD Başkanı Kasım ÖZADALI, Genel Sekreter Yunus Emre PEKTANIR ve Komite üyeleri katıldı.