info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TASİAD inşaat taahhüt meslek komitesi başkanlığına TEKARABACI seçildi

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İş Adamları Derneği (TASİAD) inşaat yapı grubunda faaliyet gösteren ve inşaat sektörünü yakından ilgilendiren iş adamlarını bir araya getirerek İnşaat Taahhüt Meslek Komitesini Kurdu.

Komite Perşembe günü Dernek Merkezinde ilk toplantısını yaptı. Kahvaltı ile başlayan program üyelerin kendilerini ve firmalarını tanıtımından sonra Komite Başkanlığı seçimi ile devam etti.

Başkan Vekili Muhsin Karakoç (Meta Mimarlık) ve Başkan Yardımcısı Atacan Çebi (Gündüz İnşaat)?nin de katıldığı toplantıda yapılan seçimler sonucunda İnşaat Taahhüt Meslek Komitesi Başkanlığına Aydın Tekarabacı (Akay Çelik Yapı) seçilirken, Başkan Yardımcılığına Faruk Çakan (Aksis Mimarlık), İrfan Koca (Konak Yapı) ve Muammer Polat (Polat Hafriyat) seçildi.

Toplantıya ayrıca komisyon üyeleri Cengiz Gençdal (Ce-ka ısıtma soğutma), Kamil Günay (Günay Elektrik), Cüneyt Yüksel (Erdil Yapı) ve Mahmut Yılmaz (Tekirdağ İnşaat) katıldı.

Başkanlığa seçilen TEKARABACI, "Beni Başkanlığa layık gördükleri için Yönetim Kurulu ve Komite Üyelerine teşekkür ederim, İnşaat Komitesi olarak önümüzdeki günlerde birçok önemli projeye imza atacağız, Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) ile ortak çalışmalar yaparak, hem ilimize hem de müteahhit iş adamlarımıza faydalı projeler üreteceğiz" dedi.