info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tatilciler Kumbağ Beldesine Akın Ediyor

Tekirdağ’ın turizm cennetlerinden biri olan Kumbağ beldesi yaklaşan yaz tatili öncesi hafta sonlarında yoğunluğunu arttırmaya başladı.

 

Tekirdağ’ın turizm cennetlerinden biri olan Kumbağ beldesi yaklaşan yaz tatili öncesi hafta sonlarında yoğunluğunu arttırmaya başladı.
 
Artan yerli turist akını bu yıl yaşanacak yoğunluğa şimdiden işaret ediyor. Tekirdağ merkeze olan yakınlığı sebebiyle genelde İstanbul dan gelen tatilcileri çeken Kumbağ beldesinde, yeni yapılan konaklama alanları sayesinde gelen tatilcilerin daha güzel bir ortamda ağırlanabilmesi hedefleniyor. Geçtiğimiz hafta sonu gelen misafir yoğunluğunda yükseliş yapan Kumbağ beldesi 2013 yılı yaz mevsimini çok yoğun yaşayacağının sinyallerini verdi.
 
Belde belediyesi tarafından gelecek turistlerin ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için çalışmalar devam ederken. Halen bazı eksikliklerin olduğu bu eksikliklerinde okullar kapanmadan hemen önce tamamlanması bekleniyor.
 
UYARI TABELALARI YOK!
Eksikler arasında göze çarpan en önemlisi ise uyarı tabelalarının yerinde olmayışı. Geçtiğimiz senelerde çok sayıda vatandaşın ölümüne sebep olan deniz kıyısında “Dalgalı Havalarda Denize Girmeyin” uyarısının olduğu tabelalar bu yıl yerine daha konulmamış.
 
ESNAFLAR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRÜYOR
Kumbağ beldesine turist akını başlamasıyla birlikte esnaflarda iş yerlerini açmaya başladılar. Çok sayıda Kumbağ esnafının iş yeri temizliğini yaptığı ve yoğun geçeceği tahmin edilen 2013 yazı için hazırlık yaptıkları gözleniyor.
 
BÜYÜKŞEHİRDE KUMBAĞ’IN ROLÜ
Tekirdağ büyük şehir olmasıyla büyükşehir belediyesine bağlanacak olan Kumbağ beldesinde ilerleyen günlerde çok daha büyük yatırımların yapılması beklenirken, Tekirdağ’ın marka tatil beldelerinden birisi olacağı söyleniyor.