info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TCCD Biletleri Çerkezköy Garında Satılmaya Başlandı

1 Temmuzdan itibaren TCDD yurtdışı biletlerini Çerkezköy İstasyonundan satılmaya başlanıldığı belirtildi.

Tren bağlantısı ile yurt dışına seyahat yapacaklar bundan böyle İstanbul a gitmeyecek. Bu konuda Çerkezköy de ilerleyen dönemlerde de farklı atılımların olacağı da belirtildi.
TÜRKİYE Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları, Çerkezköy istasyonundan da yurtdışı biletleri satışına başladı. Çerkezköy İstasyon yetkilileri alınan bu kararla yolcuların çektiği zorlukların bir nebze olsun azaltılacağını belirttiler.
1 Temmuz da yurtdışı biletlerinin satışa çıkarıldığını belirten yetkililer bu hizmetin bölge halkı için bir nimet niteliğinde hizmet olduğunu söylediler.

TCDD YENİ HİZMETLER YENİ FIRSATLAR
Yaz aylarının gelmesi ile tatile çıkan vatandaşlar için TCDD yeni fırsatlar sunduğunu da belirten yetkililer, "TCDD sürekli seyahat eden vatandaşlar için tren tur kartı hizmetini veriyor. TREN tur kartı hizmetinde vatandaşlar alacakları aylık tren tur kartı ile tüm Türkiye yi gezme fırsatı elde edecekler. Bir aylık seyahat imkanı taşıyan Tren Tur Kartları 150 Liraya Yataklı Tren Tur Kartları ise 500 Liraya satılıyor. Bir aylık süresi bulunan tur kartları tren ile heyecan verici bir yolculuğa olanak tanıyor" dediler.

TCDD İNTERRAİL İLE YURTDIŞI SEYAHATİ
TCDD, İnterrail ile yurt dışında gitmek isteyen vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. TCDD cazip fiyatları ve turları ile yurtdışına gitmek isteyen vatandaşlar için seyahat imkânı sağlıyor. Alınan İnterrail global pas kartı ile vatandaşlar 30 ülkede 5 gün ile bir ay arasında yolculuk etme fırsatı kazanıyor.
Bir ülke pas kartı ile de vatandaşlar bir ülkede 3 gün ile 8 gün arasında tren yolları ve bazı ülkelerde ise deniz yollarında da seyahat etme imkânı sunuyor.
İSTANBUL-EDİRNE HIZLI TREN İÇİN EYLÜL AYI BEKLENİYOR
İstanbul seferlerinde otobüslerin daha hızlı olması nedeniyle vatandaşların otobüs seçtiğini bu yüzden trene fazla rağbet olmadığını dile getiren Çerkezköy İstasyon yetkilileri TCDD tarafından Trakya ve İstanbul arasındaki mesafeyi azaltmak için hızlı tren hattı kurulacağını vurguladı.
Eylül ayında başlanacak proje ile Çerkezköy İstanbul arası mesafe de bir saate inecek. İstasyon yetkilileri hızlı tren projesinin 5 yılda tamamlanacağını da dile getirdiler.