info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül`den Şentop ve Öztrak`a Gönderme

Ankara`da Oturup Tekirdağ Milletvekili Olamazsınız

Tekirdağ’ın ve Trakya’nın milletvekillerine de gönderme yapan, Tekirdağ’ın iki önemli vekiline de (Mustafa Şentop ve Faik Öztrak) mesaj niteliği taşıyan imalarda bulunan Mustafa Sarıgül; “Trakya’da oturmayan hiçbir milletvekili asla buradan milletvekili olamayacak. On dönüm bostan, yan gel yat Osman. Ankara’da olacaksın, Ankara’da kakara kikiri yapacaksın, Ankara’da yiyip içeceksin, üç-dört ayda bir Trakya’ya geleceksin ondan sonra” BEN TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİYİM” diyeceksin. Yok öyle yağma, böyle gelmiş böyle gitmez.

Türkiye Değişim partisi bu düzeni değiştirecek. Perşembe günü akşamı benim milletvekilim Trakya’ya gelecek, salı günü sabahına kadar Tekirdağ’da gezmedik köy bırakmayacak. Bütün sivil toplum kuruluşlarımızla ve muhtarlarımızla beraber olacak, kızanların bir düğünü bir sünneti varsa, onların yanında olacak.

Allah’ım geçinden versin, bir cenaze varsa, onların yanında olacak. Bir kız isteme, bir ailevi işleri varsa onların yanında olacak.

Yok öyle yağma… Ben gençlik kolları başkanlığı yaptım.

TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİ TEKİRDAĞ’DA OLACAK, ANKARA’YA PARLAMENTER GÖREVLERİNİ YAPIP TEKRAR BÖLGESİNE DÖNECEK.ANKARA’DA OTURUP TEKİRDAĞ’DAN MİLLETVEKİLİ OLMA DÖNEMİNİ KESİNLİKLE BİTİRİYORUZ.

Yok öyle yağma. Benim ilçe başkanımın, kadın kolları ve gençlik kolları başkanımın anası ağlayacak Ankara’da oturacak, buna oy verilecek.

Öyle bir şey yok. BENİM TEKİRDAĞ MİLLETVEKİLİMİ MUTLAKA TEKİRDAĞLILAR SEÇECEK.TEKİRDAĞ’DA OTURMAYAN BİRİSİ MİLLETVEKİLİ OLMAYACAK. TEKİRDAĞ’DAKİ, TRAKYA’DAKİ BU DÜZENİ DEĞİŞTİRECEĞİZ.GENEL BAŞKANA YAĞ ÇEKENLER MİLLETVEKİLİ OLMAYACAK.

Trakya’lı köylümüzle, esnafımızla beraber olanlar milletvekili olacak. Alın teri ve emeğin sahipleri milletvekili olacak.

Trakya’nın Milletvekili Ankara’da dalga geçmeyecek. Oradaki bu kuralı bitireceğim kardeşim”Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin