info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TEFSAD İtalya da sergi açtı

TEFSAD( Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği ), İtalya nın Foggia kentinde 7-16 Aralık 2012 tarihleri arasında Foto Cine Club Foggia tarafından gerçekleştirilecek olan FoggiaFotografia etkinliğine davet edilmişti.

TEFSAD( Tekirdağ Fotoğraf Sanatı Derneği ),  İtalya’nın Foggia kentinde 7-16 Aralık 2012 tarihleri arasında Foto Cine Club Foggia tarafından gerçekleştirilecek olan FoggiaFotografia etkinliğine davet  edilmişti.

BİZİM  İÇİN BÜYÜK  FIRSAT VE GURUR KAYNAĞI;

2011 yılında  birincisini gerçekleştirdiğimiz Uluslararası Tekirdağ Fotoğraf  Günlerine  İtalya Foto Cine Club Foggia’dan  8 sanatçı  katılarak sunumlara bulunmuştu.

Etkinliğin  tanıtım çalışmaları kapsamında Trakya da yaptığımız gezilerde, FCCF üyesi ve Türkiye temsilcisi Erhan Uçar tarafından çekilen fotoğraflardan bazıları da uluslar arası  yarışma ve sergilerde yer almıştı.

Gördükleri yakın ilgiden çok memnun kalan sanatçılar, yapacakları etkinlik için Türkiye’den ilk ve tek fotoğraf derneği olarak TEFSAD’ı  davet  etmişlerdir.

FCCF Başkanı Sayın Nicola Loviento göndermiş olduğu davet mektubunda bir ayrıcalık  olarak  TEFSAD’ın serbest konu ile sergi ve sunumlarda bulunabileceğini  ve TEFSAD’ı kardeş dernek olarak kabul ettiklerini bildirmişti.

Biz bu davetin Tekirdağ’ın tanıtımı için büyük bir fırsat ve derneğimiz adına bir  gurur kaynağı olarak kabul etmekteydik.

“2. Tekirdağ Uluslararası Fotoğraf ve Belgesel Sinema Festivali”ne katılan FCCF üyesi  Erhan Uçar ile sergi ve sunumların kapsamı hakkında görüşmeler yaptık ve konuyu netleştirdik ve 7-16 Aralık tarihindeki”LA PUGLİA SENZA CONFİNİ”adındaki etkinliğe katılma kararı aldık.

TEFSAD etkinliğe 13, sunumlara ise 11 üyesi ile katıldı.Etkinlikte de 13 Aralık akşamı TEFSAD’ın sunumlarına ayrıldı.

Sergiye katılan üyeler:Behçet Atabek,Filiz Balaban,Ozan Baysalan,Erden Cantürk,Mehmet Çevik,Engin Coşkun,Kemal Elitaş,Meliha Elitaş,Barbaros Karagülmez,Bülent Uzun,Erhan UçarSadık Üçok ve,Canan Yaşar,

unuma Katılan üyeler:Yusuf Aslan,Oğuz Nusret Bilik,Behçet Atabek,Kemal Elitaş,Barbaros Karagülmez,Sema Özevin,Tahir Özgür,Şevket Şahintaş,Erhan Uçar,Sadık Üçok ve Canan Yaşar.

Alığımız duyumlara göre TEFSAD’ın gerek sergi ve gerekse de sunumları geniş kitleler tarafından izlenmiştir.

Biz, TEFSAD olarak, içinde bulunduğumuz  imkansızlıklara rağmen, Tekirdağ’ın tanıtımı ve fotoğraf sanatı adına üzerimize düşeni yapmaya, Tekirdağ içinde ve dışında yaşayan Tekirdağ sevdalısı dostlarımız ile devam edeceğiz.

Başarımızı hemşerilerimize armağan ediyor ve şehrimizi uluslararası platformda temsil etmenin gururunu yaşıyoruz.