info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Teğmen Otel Odasında İntihar Etti

Tekirdağ ın Çerkezköy ilçesinde bir teğmen, kaldığı otel odasında intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, 2 Ağustos Cuma günü Atatürk Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir otelde kalmaya başlayan Mehmet S. (26), henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı beylik silahına yerleştirdiği tek mermi ile intihar etti. Mehmet S.'nin ilk görev yeri olarak Çerkezköy'e atandığı öğrenildi.
 
İntihar olayının ardından otelden ayrılan iki müşteri, genç teğmenin kaldığı odanın önünde kan görünce durumu hemen otel yetkililerine haber verdi. Olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri odanın kapısını açtıklarında, teğmen Mehmet S.'nin cansız bedeniyle karşılaştı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri yaptığı incelemelerin ardından odada herhangi bir dağınıklığa rastlamazken, genç teğmenin tek kurşunla yaşamına son verdiğini belirledi. Otel yetkililerinin olayın ardından ifadeleri alınırken, herhangi bir silah sesi duymadıklarını belirttiler. Emniyet güçleri yaptıkları incelemenin ardından durumu merkez komutanlığına haber verdi. Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Mehmet S.'nin cansız bedeni, ilk olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne ardından da kesin ölüm nedeninin anlaşılması için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.