info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekbank(Tekpark) Her Boşluğa Sahip Çıkıyor

Tekirdağ Büyükşehir olduktan sonra, ilimize bir şirket geldi.

Bu şirket öyle bir şirket ki, Tekirdağ’ın her yerinden para kazanma derdine düştü. Yasadaki imkânları değerlendiren bu Tekbank (TEKPARK) Tekirdağ Büyükşehir sınırları içinde ne kadar belediyelere ait kamu alanı varsa, hemen bir kulübe koyarak para tahsilatına başlıyor.

 

Belediyelerin asli görevleri içinde halkın rahatça dinlenip eğlenebileceği, oturup çay içebileceği yerler yapmak öncelikli gereklilik olmasına rağmen, Tekbank (TEKPARK) HER YEŞİL ALAN OLACAK YERİ TİCARİ ALAN OLARAK KULLANMA TELAŞINDA.

Muratlı’da yakın zamanda belediye pasajı olarak hizmet veren yerin yıkılmasının arasından kısa bir zaman geçmesine rağmen, kendinde işgaliye hakkı gören Tekpark, buraya tahsilat kulübesini kurdu. Muratlı halkı, “bunlar hizmet değil para kazanma derdinde. İnsanlar bir avuç yeşil alan için çırpınırken, bunlar bir kulübe koyup park parası alma derdinde. Şimdilik para almıyorlar ama zaten vermeye niyetimiz yok. Buraya belediye binası yapacaklarmış. Şehrin göbeğinde, trafiğin felç olduğu yerde belediye binası mı olur? Elbet konuşma sırası da bize gelecek. Bunların ismini yanlış koymuşlar.

TEKPARK DEĞİL TEKBANK OLMASI LAZIMDIR. Hem böyle tarla gibi otopark mı olur” demekteler. Son zamanlarda tepkilere neden olan TEKPARK’IN, olası bir park ücreti talebinde, zaten referandum nedeniyle gergin olan halkın sinirlerinin daha da gerileceği konuşuluyor.

Kaynak : Murat Ürtekin