info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekerlekli Sandalyeler Kızılay Şubesine Teslim Edildi

Namık Kemal Üniversitesi Malkara Meslek Yüksek Okulu öncülüğünde, Çevre gönüllüleri tarafından başlatılan Plastik Kapak toplama etkinliği sonucunda 1660 kg plastik kapak toplanarak temin edilen13 adet tekerlekli sandalyeTürk Kızılayı Malkara Şubesi ne teslim edildi.

Çevre gönüllüleri Malkara Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Engin Gürfiliz, Emekli Öğretmen Salih İrez, Esnaf Hüseyin Yontar, Adem Ertan Emekli Öğretmen Nazmi Tunca ve Ertan Ersavaş tarafından 2011 yılının yaz aylarında başlayan kampanyaya Malkara İlçesindeki Tüm okullar, sivil toplum Kuruluşları lokanta ve kahvehaneler, Beşiktaşlılar derneği ve Uysal madenciliğin katkılarıyla toplanan 1660 kg mavi kapak Çerkezköy'de bulunan Murat Uygun Emre Geri Dönüşüme verilerek bu firmanın aracılı ile ise Eczacı Ertunç Yaman ve Gürel Medikal firmaları tarafından 13 adet Tekerlekli sandalye gönderildi. Gönderilen bu tekerli sandalyelerin muhtaç vatandaşlara verilmeleri için çevre gönüllüleri tarafından Türk Kızılay'ı Malkara Şubesi Başkanı Ömer Meral'e teslim edildi.
 
Türk Kızılay'ı Malkara Şubesi Başkanı Ömer Meral Konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, öncelikle bu plastik kapak toplama kampanyasına katılan vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm vatandaşlarımızın bu kampanyaya katılıp muhtaç vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye temini konusunda yardımcı olmalarını istiyoruz dedi.