info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

"Tekira Avm de Sürpriz Evlenme Teklifi"

Tekirdağ da bulunan Tekira Alışveriş Merkezi nde 16 Kasım Cuma akşamı ziyaretçilerin de katılımıyla sürpriz bir evlenme teklifi gerçekleşti.

Tekirdağ'da bulunan Tekira Alışveriş Merkezi'nde 16 Kasım Cuma akşamı ziyaretçilerin de katılımıyla sürpriz bir evlenme teklifi gerçekleşti.

Kız arkadaşına evlenme teklifi etmek için Tekira Avm Yönetimi'ne başvuran gence, Tekira Avm tarafından inanılmaz bir organizasyon hazırlandı. Evlenme teklifinden saatler önce hazırlıklar başladı. Katlarda bulunan yüzlerce kişi, ellerinde " Benimle Evlenir misin ? " yazan rengarenk pankartlarla hazır beklediler.

Genç bayan’ın Avm’ye gelerek, arkadaşının yönlendirmesi ile kırmızı halının üzerinden yürüdüğü anda, sinevizyonda sevgilisiyle birlikte çekilen fotoğraflarını görmesiyle başlayan müthiş organizasyon, patenci kızların papatya tacı ve çiçekleri bayana vermesiyle devam etti. Ortak şarkılarının bir müzisyen tarafından söylenmesiyle birlikte elinde mikrofonla alana gelen sevgilisi, söylediği güzel birkaç sözün ardından yüzüğü uzattı ve‘’ Benimle evlenir misin ? ‘’ diyerek genç bayana evlenme teklif etti. O anda üst katlarda ve etrafta bulunan ziyaretçilerin havaya kaldırdığı pankartlarda da ’’ Benimle Evlenir misin ? ‘’  yazıyordu. Karşılaştığı bu sürpriz teklif karşısında büyük bir şaşkınlığa uğrayan genç bayanın cevabı çığlıklar eşliğinde ‘’ evet ‘’ oldu.

Konfetiler, gül yaprakları ve alkışlarla devam eden teklifin sonunda genç çift birbirlerine sarılarak dans ettiler.

Tekira Avm şaşırtmaya ve eğlendirmeye devam ediyor.