info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

TEKİRA yeni yıla ışıl ışıl giriyor

Yılbaşı dekorasyonu 40 kişilik bir ekip tarafından 7 günde tamamlanan Tekirdağ ın yaşam merkezi Tekira, 2010 a girerken ziyaretçilerine görsel bir şölen sunuyor.

Tekira ziyaretçileri, yılbaşı için özel olarak hazırlanan iç ve dış süslemeler eşliğinde keyifli bir yılbaşı alışveriş yapmanın tadını çıkararak, ışıl ışıl bir dünyanın kapılarını aralayacaklar.

Tekira Alışveriş Merkezi, alışverişe neşe katmaya devam ediyor. Yeni yılı AVM nin iç mekanı ve dış cephesinde yapılan süslemelerle karşılamaya hazırlanan Tekira, alışverişseverlere yılbaşı alışverişlerini görsel bir şölen eşliğinde yapmanın keyfini yaşatacak.

Tekira AVM de 2010 Yılbaşı çoşkusuna yakışır bir görsel şölen sunmak için yapılan süsleme çalışmalarında Leddizayn-Çisera şirketi ile çalışıldı. Konsepti Leddizayn dan Art Director Cansın Kıraner tarafından belirlenen tasarımın, proje oluşumu sırasında seçilen konsept dekor görselleri ise şirketin mimarı Gözde Özizmirli tarafından hazırlandı. Dekorsayonu tamamlamak için 40 kişilik bir ekip 7 gün boyunca çalıştı.

AVM ziyaretçilerini, Tekira içerisinde 5 m çapında, 5.30 m yüksekliğinde, tamamen led ışık ve yılbaşı toplarından oluşan 15 adet avize ışıltılı bir alışveriş keyfi sunmak için bekliyor. Her avizede led ışıkların arasından 3 adet dev yılbaşı topu sallandırılırken, avizelerin üst tacına 5000 adet yılbaşı topu dizildi.

Avizelerin arasından 1 m çapında, çevresi led ışık ile çerçevelenmiş 30 adet yıldız sallandırıldı. Yıldızların ortasındaki boşluğa dore kaselerin içine oturtulmuş üzeri yılbaşı dekorlu mini çam ağaçları yerleştirildi.

Dış cephe ise olduğu gibi led ışık saçakları ve yıldızlarla dekorlandı. AVM önündeki 10 adet direk 2,5 m yüksekliğinde ve 2 m çapındaki kırmızı ve beyaz led ışık dekoru ve yıldız figürü ile donatıldı. Tekira için Tekirdağ ın yıldızı imajını pekiştiren dış cephe dekoru iç dekorla uyum yakaladı.

AVM nin iç ve dış süslemelerinde toplam 393.200 adet led kullanılırken; avizelerin inci gibi işlenmiş taç kısmı, kar taneleri gibi dökülen led ışıklar arasından sallanan dev yılbaşı topları, içinde mini çam ağaçları bulunan led çerçeveli yıldızlar, parapetlerde üstü binlerce top ile dekorlu çam garlandlar Tekira yı tam bir yılbaşı partisi mekanına dönüştürdü. Projenin gerçekleşmesi esnasında, 30 m yüksekliğe çıkabilen, Türkiye de yalnızca 3 tane bulunan 2 adet spider makinesi kullanıldı.

Tekira Alışveriş Merkezi yeni yıla girerken, alışverişlerine renk katmak isteyen ziyaretçilerini bekliyor !