info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ 50. Kiraz Festivali Sanatçıları

Tekirdağ’da bu yıl 50’ncisi düzenlenen Kiraz Festivaline birbirinden ünlü isimler sahne alacak.

Tekirdağ'da bu yıl 50'ncisi düzenlenen Kiraz Festivaline birbirinden ünlü isimler sahne alacak. Tekirdağ Merkez İlçe Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Tekirdağ Kiraz Festivali’ne katılacak sanatçılarımız ile halkımızı müziğe doyuracağız" dedi.
 
5-8 Haziran tarihleri arasında Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenecek olan 50. Kiraz Festivali’nin ilk gününde Rock müziğin sevilen gruplarından Gripin sahne alacak. Festivalin ikinci günü Grup Gündoğarken ve Yeşim Salkım sahne alırken festivalin üçüncü günü ise Candan Erçetin ile Tekirdağ, müziğin doruklarına çıkılacak.
 
8 Haziran 2104 Pazar günü de müzik ziyafetinin eksik olmayacağı festivalde son günün yıldızının, söylediği Rumeli Türküleri ile dinleyicilerin gönlünde taht kuran Suzan Kardeş olacağını belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Eşkinat, "5-8 Haziran 2014 tarihleri arasında Süleymanpaşa Belediyesi tarafından 50'ncisi düzenlenecek olan Tekirdağ Kiraz Festival’imizde birbirinden ünlü isimler sahne alacak. Seçimlerden dolayı Kiraz Festivali çalışmalarına geç başlanmış gibi gözükse de festival hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Önce tarih şimdi de Kiraz Festivali’nde katılacak sanatçılarımızı halkımızın talepleri doğrultusunda belirledik. Tekirdağ Kiraz Festivali’ne katılacak sanatçılarımız ile halkımızı müziğe doyuracağız" ifadelerini kaydetti.