info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ a Sağlık Meslek Lisesi

Tekirdağ Sağlık Meslek Lisesi nin, ilimizde açılacağı müjdesi verildi.

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek in, uzun süredir gündeminde bulunan Tekirdağ Sağlık Meslek Lisesi nin, ilimize kazandırılması konusundaki çabaları meyvesini verdi ve Sağlık Meslek Lisesi nin, Tekirdağ da açılacağı müjdesi verildi.

Vali Kemelek, Tekirdağ Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; Eğitime önümüzdeki yıl başlanacağını ve Hemşirelik ve Anestezi Bölümleri olmak üzere iki bölümde öğrenci alınacağı ifade edildi.

Göreve başladığı ilk günden itibaren eğitime büyük önem veren ve ilin her kademesindeki okullarını yakından takip eden ve bizzat gezerek eksiklerini tespit eden Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, birçok ilin Milletvekillerinin illerine açtırmaları için çaba gösterdiği Sağlık Meslek Lisesi nin Tekirdağ da açılacağını müjdeledi.

Uzun zamandır açılması için gayret gösterilen Sağlık Meslek Lisesi nin eğitim ve öğretime 2010-2011 yılında (gelecek öğretim yılı başında) başlayacağı bildirildi.

Tekirdağ Milli Eğitim İl Müdürlüğü nden alınan bilgiye göre; 2010-2011 eğitim öğretim yılında öğretime başlayacak olan Sağlık Meslek Lisesi nin iki bölümden oluştuğu ve bölümlerinin, en çok tercih edilen Hemşirelik ve Anestezi bölümleri olduğu belirtildi.

Söz konusu okulun halen Tekirdağ Lisesi nin bulunduğu binada eğitim-öğretime başlayacağının altı çizilirken, Tekirdağ Lisesi nin ise 2010-2011 öğretim yılında, yapımı devam eden, Hürriyet Mahallesi ndeki 40 derslikli yeni binasına taşınacağı ifade edildi.

Sağlık Meslek Lisesi nin ilimize kazandırılmasında emeği geçen, Tekirdağ eğitimine yeni ufuklar kazandıran ve kazandırmaya devam edecek olan Valimiz Zübeyir Kemelek in, yeni atılımlarının ve sürprizlerinin ne olacağını Tekirdağ halkı merakla bekliyor.