info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Adliyesi Girişinde Bulunan Taş Merdivenler Onarılıyor

Tekirdağ Adliyesi Girişinde Bulunan Taş Merdivenler Onarılıyor

Tekirdağ adliyesi girişinde yer alan uzun zamandır bozuk olan merdivenler onarılmaya başlandı. Bu gün şerit çekilerek başlanan çalışmalar ile bozuk basamaklarda yer alan eski kaplaması olan bozuk granitler tamamen söküldü.Yapılan çalışma neticesinde basamakların beton kalıpları ortaya çıkarıldı.

Ortaya çıkan basamak kalıplarının da bozuk olan yerleri tamir edildikten sonra basamaklara mermer kaplaması yapılacağı ve eski kötü halinden eser kalmayacağı kaydedildi.

Yerel gazetelere de haber olan bozuk basamaklar için yapılan tamir be onarım çalışması vatandaşlardan da beğeni topladı.  Konu hakkın da konuşan vatandaşlar;  “Tekirdağ adliyesine girişte yer alan uzun zamandır bozuk olan basamakların hem tehlike arz ettiğini , hem de adliye girişine yakışır bir görünüm sergilemediğini dile getiren Tekirdağlılar, yapılan yenileme çalışmasıyla hem olası kazaların önüne geçilmiş olacak hem de onarılan basamaklar ile çevrenin Tekirdağ adliyesine yakışır bir görünüme kavuşacağına inandıklarını söylediler.