info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Adliyesine Alınacak 12 Zabit Katipliği İçin 486 Kişi Başvurdu

Tekirdağ Adliyesine alınacak olan sözleşmeli Zabıt Katipliği için yapılan sınavın Türkiye’nin her yerinden gelen 486 kişi adliye önünde izdihama sebep oldu.

 

6 Tekirdağ merkez ve 6 ilçelerde görevlendirilecek Zabıt Katibi alımı için bu gün ilk eleme yapıldı. Eleme sonunda 116 kişi birinci elemeyi geçti. İlk elemeyi geçen 116 kişi 6 Nisanda yeniden mülakata girecekler, yapılan mülakatta 12 kişi alınacak olan Zabıt Katipliği için sözleşmeli memur olacak.
 
Tekirdağ Adliyesi komisyonunda bulunan üyelerin gözetiminde KPSS den 70 ve üzeri puan almış lise , Yüksek okul ve üniversite mezunlarından mülakat sınavına giren adaylar seçici komisyon karşısında ter döktüler. Mülakata girecek olan adaylar adliye önünde sıralarını beklerken bir yandan da klavyeleriyle çalışmaya devam ettiler. En az  90 doğru kelime yazma barajının üzerinde 150 kelimeye kadar  yazan adayların ciddi bir şekilde kazanabilecekleri heyecanını yaşıyorlar.
 
Bu gün bitirilecek olan mülakatın sonucunda kazananları açıklanmasını sınava katılanlar ve aileleri heyecanla bekliyorlar.