info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Aka Koleji 2011-2012 yılsonu etkinliği yapıldı

Tekirdağ Aka Koleji 2011-2012 yılsonu etkinliği yapıldı

Tekirdağ da eğitimin öğretimin son günlerine geldiğimiz şu günler de okullarda büyük etkinlikler yapılarak mezuniyet törenleri düzenleniyor. Geçtiğimiz akşam Namık Kemal ve Anadolu lisesi mezuniyet gecelerinden sonra bu gece de Tekirdağ Aka kolejinin 2011 – 2012 dönemi eğitim  dönemi ilköğretim ve lise mezuniyet töreni, okul bahçesinde yapıldı.
 2011-2012 eğitim ve öğretim yılında, AKA Koleji’ni dereceyle bitiren Özel Tekirdağ AKA Lisesi okul birincisi Ayşe Damla Arda’ya, Özel Tekirdağ Anadolu Lisesi Okul Birincisi Büşra Çorak’a, Özel Tekirdağ AKA Fen Lisesi Okul Birincisi Caner Bulduk’a ve Özel Tekirdağ AKAköğretim Okul birincisi Gözdenur Çolak’a, mezuniyet belgeleri ve ödüleri, okul idarecileri verildi.
 Mezuniyet ödül töreninde AKA Okulları Kurucusu Halim Kadıoğlu: “AKA Koleji Olarak Eğitime Yaptığımız Katkılar, Artarak Devam Edecek, Geçmişte bıraktığımız yıllardan elde kalan kazançların dağıtım günündeyiz bugün. Geçirilen gerek dünya gerekse ülkemiz için kriz dolu ve çalkantılı yıllar, ve şu an içinde geçmekte olduğumuz tarihin en kritik günleri, belki de bize bu anlara tanıklık etmemizin önemini bir kez daha arttıracaktır.” dedi.

Aka koleji öğretmenlerinden öğretmenleri tarafından yapılan açıklamada” okulumuzdaki öğrencilerin başarıları her yıl artarak devam etmektedir. Okulumuzun idaresi ve öğretmen arkadaşlarımızın özverili çalışmalarıyla, öğretmen – öğrenci , veli birlikteliği okulumuzdaki başarıyı daha üst seviyelere çıkarmaktadır “dedi.

Yıl sonu etkinliğine Aka Koleji Kurum Müdürü Gülay Çınar,İlköğretim Müdürü Süleyman Kürşat Babayakalı, Bahçelievler Aka koleji Müdür ve İdarecileri, kurucular kurulundan Sadık Ağca ve Nimet Ağca ile veliler katıldılar.