info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Atatürkçü Düşünce Derneği 30 Ağustos`a Özel Etkinlik Düzenlendi

Tekirdağ Atatürkçü düşünce derneği, 30 Ağustos Zafer bayramı münasebetiyle Süleymanpaşa Tuğlalı parkta özel bir program düzenledi.

Saat 14.00 de saygı duruşu, İstiklal marşı ve basın açıklamasıyla başladı.

Basın açıklamasının ardından, “Tekirdağlılar 30 Ağustos özel defterine Ata’sına duygularını yazıyor” sloganıyla anı defterine yazı ve imza töreni yapıldı. Bu esnada Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’ın önünde duygularını anı defterine yazan bir kız çocuğunu dakikalarca sırada beklemesi takdirle karşılanırken, öncelik verilmesine rağmen sırasını beklemesi, yazarların kitap imza etkinliğinde, tüm yazarların kitaplarını ücretini ödeyerek alması, bunlardan biri olan ve aralarında soğukluk olan Nijat Ayvaz’ın da kitabını alması, sohbet diyaloguna girmesi dikkat çekti.

Anı defterine imzanın ardından,10 bin adet Atatürk’ün gençliğe hitabesi, Lozan tapu örneği ve özel 30 Ağustos rozeti dağıtıldı. 30 Ağustos özel programı, “Yazarlarımız okuyucuyla buluşuyor” sloganıyla, konuk yazar em. Org. Mustafa Kemal Tutkun, Tekirdağ Edebiyat Kültür Sanat derneği yazarları Selman Akı, Namigar Başbuğoğlu, Şerif Baysalan,Sezai Gençöz, M.Ali Işıkgör ve Münir Satkın’ın imza etkinliği ile sona erdi.

 

Kaynak : Murat Ürtekin