info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Baro Seçimleri Sonuçlandı Başkan Av. Nevzat Teker Oldu

Tekirdağ Baro Seçimleri Sonuçlandı Başkan Av. Nevzat Teker Oldu

Aylardır çalışmaları devam eden Tekirdağ baro seçimleri dün yapılan görüşmelerden sonra bu gün yapılan seçimlerde 3 aday ile yapılan başkanlık seçimleri bu gün tamamlandı.

Yapılan seçimlere Çorlu adayı Av. Mehmet Haraç , Çerkezköy adayı Av. Enin Özden ile Tekirdağ Malkara ,Şarköy ,Muratlı,Hayrabolu, ve merkez de kayıtlı bulunan avukatların desteklediği AV. Nevzat Teker 164 oy alarak başkan seçildi.

Yapılan sayım sonucunda Av. Nevzat Teker 164 oy, Av Mehmet Haraç 158 oy, Av. Engin Özden 80 oy aldılar.

4 dönemdir Çorludan gösterilen adaylarının Tekirdağ Barosu başkanı seçilmesinden sonra bu defa merkez adayı kazanmış oldu.

Seçim sonucu gazetemize özel açıklama yapan Tekirdağ yeni baro başkanı Av. Nevzat Teker; Tekirdağ baromuza kayıtlı arkadaşlarımızın destekleriyle başkanlığa seçildim. Bundan sonraki çalışmalarımızda şu anda sayımı devam eden oluşacak yönetim kurulumuzla birlikte herkese aynı mesafede olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.       Barolar birliği genel kurulunun talimatları doğrultusunda da üzerinde bulunan siyasi parti il başkanlığı görevini de bu görevin seçim kurulunda mazbatayı alışımdan itibaren bırakacağım dedi. Seçim kurulu görevlileri tarafından organlar seçimi çarşaf listeyle yapıldığından sayım neticelendikten sonra gazetemizde seçilen yönetim , denetim ve diğer organlar ve Ankara delegelerinin listesini açıklayacağız.